2013. június 29.

Egyszerűen elkészíthető fogyókúrás csoda ital


 image

Fogyókúrás ételek és italok megszámolhatatlan mennyiségben készülnek már szerte a világon. Sokan legalább egyet már kipróbáltak. Hogy kinek melyik hatásos, az egyén-, alkat- és akaratfüggő. Vannak lelkes kísérletezők, akik reménykedve és nagy elhatározással próbálják ki mindig az új dolgokat. Íme, egy sokak által közkedvelt, egyszerűen elkészíthető és hatásosnak mondott fogyókúrás ital.


A fogyás nem egyik napról a másikra következik be. Vannak persze rövid idő alatt sok kiló mínuszt ígé­rő villámdiéták, de ezek általában csalódást okoznak. A Sassy diéta előnye, hogy használata által egyszerre két hasznos dolgot köthetünk össze: naponta megisszuk a szükséges két liter folyadékot és pótoljuk vitaminszükségletünket is.

A Sassy víz alapvetően a Cynthia Sass által kitalált laposhas-diéta része, ám attól függetlenül is beiktathatjuk a hétköznapjainkba. Összetevőinek köszönhetően támogatja a zsíranyagcserét, méregtelenít, felfrissít, illetve segíti a fogyókúrát.
Hozzávalók: két liter víz, kb. 10  mentalevél, egy teáskanál frissen reszelt gyömbér, egy közepes citrom és egy közepes kígyóuborka vékony karikára szeletelve. Mindezt keverjük össze és tegyük hűtőbe. Néhány óra alatt a hozzávalókból kioldódnak a zsírégető hatású vegyületek, valamint a zöldségek és fűszerek kellemes aromája összeérik. A következő nap során reggeltől estig igyuk folyamatosan. Akár heteken át is fogyaszthatjuk az üdítő, kellemes ízű vizet. Egy próbát megér: a hozzávalók könnyen beszerezhetőek.


Forrás:hirmondo.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése